Кореспондентът на програма Хоризонт на БНР Пламен  Христов направи пътешествие

...
Кореспондентът на програма Хоризонт на БНР Пламен  Христов направи пътешествие
Коментари Харесай

Кореспондентът на БНР Пламен Христов направи пътешествие с круизен кораб



Кореспондентът на стратегия " Хоризонт " на БНР Пламен  Христов направи странствуване с круизен транспортен съд. Корабът е тръгнал от Рим, минал е около Неапол, Палермо, Генуа, Малта и е дошъл още веднъж в Рим, пътувайки по Средиземно море.
 Снимка: Пламен Христов

Мерките за стерилизация и сигурност са били строги, описа Пламен Христов. 

" Непрекъснато се почистваха и дезинфекцираха всички площи, повърхности от личния състав. Задължително беше носенето на маски и навън, и на закрито като се изключи заведенията за хранете, питейните заведения и плувните басейни, само че сега, в който станеш от масата или шезлонга, в случай че не си с защитна маска незабавно ти се прави забележка . Другото, което ме впечатли, което не го бях виждал до момента на входа на заведенията за хранене преди закуска, обяд и вечеря наложително личния състав те кара да си измиеш ръцете, по-късно те дезинфекцира и ти мери температурата и в случай че тя не е естествена няма да бъдеш позволен до съответното помещение ".

 Снимка: Пламен Христов

На круизния транспортен съд има улица с магазини, заведения за хранене и кафенета. 

" Т ова, което беше хубаво на този транспортен съд е, че на един голям екран, на басейна, на шезлонга успяхме да гледаме и мачовете от европейското състезание по футбол , до момента в който бяхме на кораба. На самия транспортен съд имаше огромно футболно игрище, което за жалост беше затворено поради пандемията, голяма водна пързалка с аквапарк, много заведения за деца, за възрастни, фризьорски салони, образование по танци ", добави в предаването " Хоризонт за вас " Пламен Христов.

 Снимка: Пламен Христов

Повече можете да чуете в звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР